Eco-line3 Industriële LED verlichting

Eco-line3 Industriële LED verlichting biedt lichtoplossingen voor Logistiek en Industrie. Een industriële onderneming omvat verschillende verlichtingszones. Er zijn productie- en opslaghallen, kantoren, representatieve ruimten, gangen en buitenruimten… en voor al deze zones heeft Eco-line de ideale energiezuinige industriële verlichting.

Door onze ontwikkelingen van de lichtsystemen voor de agrarische sector kunnen we u een lichtoplosing bieden met zekerheid voor hoge energie besparing en extreem lange levensduur. Voor een lichtsysteem zonder zorgen bent u bij Eco-line op het juiste adres.

Wettelijk gezien is voor ruimten waar continu werknemers aanwezig zijn een minimaal lichtniveau van 200lux en voor ruimten waar werknemers zeer geringe tijd aanwezig zijn 20lux.

Voor industriele activiteiten zoals fijnmechanisch werk is een minimaal lichtniveau van 300lux verplicht. Op kantoorwerkplekken is een lichtniveau van 500lux noodzakelijk met als restrictie dat het beeldscherm ontzien moet worden.

Onze lichtbronnen zijn toepasbaar bij tal van omgevingen. Onderstaand een lijst van omgevingen met bijbehorende lichtniveaus.
De kleurtemperatuur van de lichtbronnen zijn divers, 2700-3000K, 4000-4500K, 5000-6000K en 6000-7000K.

De kleurweergave is CRI 85>.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een uitgebreid en toegespitst lichtadvies voor uw situatie, met als doelstelling Welzijn voor de medewerkers, energiebesparing en duurzaamheid te waarborgen.

Op Eco-line producten is de EIA (Energie Investerings Aftrek) van toepassing. Dit geldt bij het renoveren/vervangen van uw bestaande verlichting (2016 58%). Voor deze aftrek komen de aanschafwaarde, arbeidstijd en kleinmateriaal in aanmerking voor aftrek.

​Met Eco-line armaturen bespaart u tot wel 65% op de energiekosten. Bereken hier uw besparing.

Hieronder een video met een duidelijk vergelijk in 250W conventionele verlichting en Eco-line3 LED Tri-proof 100W armaturen.